Binnenkort

Geen activiteiten gevonden

Donderdag 27 april 2017
Tijd: 19.30u - 22.00u
Café De Kleine Waarheid
Locatie: Menmoerhoeve, Zundertseweg 66, 4876 NL  Etten-Leur
Entree: € 3,50 incl. een kopje koffie of thee

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of op 076-5022640

Wat is de waarheid, hoe kom je achter de waarheid en wat is waarheid voor jou? Er is zoveel de moeite waard, waar je het weleens met elkaar over zou kunnen hebben.

Neem bijvoorbeeld de informatiestroom over goede doelen, ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en ziekte en over opvoeding, maar ook over mantelzorg en menswaardig ouder worden. Thema’s als mens- en welzijn, natuur en duurzaamheid, werk en zinvolle vrije tijd, zijn de onderwerpen voor het café van de kleine waarheid. In de loop der jaren blijken onderzoeken nieuwe inzichten te geven en zijn dingen waar je altijd naar gehandeld hebt totaal veranderd. Het geeft onzekerheid, maar vraagt ook bewustzijn, want hoe ga jij hiermee om, wat doe jij en wat doet de ander?

Samen weten we meer en denken we verder. Samen geven we kleur aan elkaars gedachten.

Op een prettige locatie, deze keer de Menmoerhoeve in Etten Leur, willen we over bovenstaande onderwerpen met elkaar in gesprek gaan. Naar elkaar luisteren en inspiratie opdoen is wat de basis is voor deze eerste avond. Aan de hand van een aantal stellingen zullen we speels en levendig, maar zeker met een serieuze ondertoon in gesprek gaan. Kom jij ook? Ben je een spreker of meer een luisteraar, iedereen is welkom. We hopen met deze avond een nieuwe activiteit op gang te brengen en willen de deelnemers actief betrekken bij de keuze van de onderwerpen. Uiteraard zorgen wij ervoor, dat het gesprek goed geleid wordt. We streven ernaar, om meerdere avonden per jaar te gaan organiseren.

Voor meer info kun je terecht bij Betsie Netten 06-83044437 of Alida van Veldhoven 06-38683941.