×

Waarschuwing

Can't load Google maps without an API key. More information can be found in our documentation at joomla.digital-peak.com.

Kees van den Muijsenberg. Zen

Kees van den Muijsenberg spreekt geïnspireerd over zijn ervaringen met Zen. Hij is Kapucijn in het klooster in Tilburg. Hij noemt Zen een levenshouding die de verklarende godsdiensten overstijgt. Voor geïnteresseerden is er meer te vinden op zijn website Zendo Sengtsjan. Zijn studie Theologie in Tilburg en Rome, pastoraal werk en vele Zen trainingen die hem tot Zen leraar maakten, zijn terug te horen in zijn verdiepende en persoonlijke inleiding. Hij zal ons zeker uitnodigen een moment in stilte samen iets te proeven van de Zen traditie. 

In onze ogen is Kees van den Muijsenberg een buitengewoon interessante inleider. We zijn verheugd met zijn aanwezigheid bij Ziel. Wij raden deze inleiding van harte aan!

 

Datum: zondag 22 sep. 

Tijd: 14.00-16.00 u.

Locatie: Trouwkerkje van Bergenplein 1 Etten Leur

Aanmelden mag: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Toegang: 7 euro

 

Zazen kan men beoefenen ongeacht de religieuze achtergrond die men heeft: 
Zazen is een beeld en woordloze methode van meditatie die voorbij gaat aan de beelden en woorden van de religies, in radicale openheid voor het mysterie van ons bestaan, voor het ervaren van de ENE uiteindelijke werkelijkheid ...