×

Waarschuwing

Can't load Google maps without an API key. More information can be found in our documentation at joomla.digital-peak.com.

Manu Keirse. ROUW

Op 1 november denken we aan de mensen die zijn overleden. Maar ze leven nog in ons hart of onze herinnering. Ziel organiseert jaarlijks een bijeenkomst om deze dag inhoud te geven. Dit jaar komt Prof. Dr. Manu Keirse uit België naar Etten-Leur om met ons deze dag te verdiepen. 

Deze kop stond in Trouw in 2017:
De Vlaamse klinisch psycholoog Manu Keirse (71) is een veelgevraagd rouwspecialist. Hij gelooft niet meer in rouwverwerking. ‘Je kunt hoogstens een verlies overleven.’

Voor geïnteresseerden in Manu Keirse is hier een verwijzing naar dit artikel in Trouw: De levenslessen van psycholoog Manu Keirse: Luisteren is verdraaid moeilijk

Datum: vrijdag 1 nov.

Tijd: 19.30-21.30 u.

Locatie: Trouwkerkje van Bergenplein 1, Etten Leur

Aanmelden wenselijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Toegang: 9,50 euro

 

 Over Manu Keirse:

Manu Keirse

Prof.dr. Manu Keirse (1946, Dudzele, België) is klinisch psycholoog en specialist in het omgaan met verlies en verdriet. Hij is emeritus hoogleraar aan de faculteit geneeskunde van de Katholieke Universiteit Leuven. Van 1999 tot 2003 was hij kabinetschef op het Belgische ministerie van volksgezondheid. Zijn eerste boek ‘Helpen bij verlies en verdriet. Een gids voor het gezin en de hulpverlener’ (1995) werd een bestseller. Daarna volgden nog diverse boeken als ‘Afscheid van moeder’, ‘Van het leven geleerd’ en ‘Zie de mens’. In totaal verkocht Keirse 300.000 boeken. Hij is getrouwd, heeft vier kinderen en negen kleinkinderen.