×

Waarschuwing

Can't load Google maps without an API key. More information can be found in our documentation at joomla.digital-peak.com.

Zonnewende wandeling Rondgors

De zonnewende wandeling is geannuleerd vanwege het Coronavirus.

De zonnewende is voor Ziel al jaren een belangrijk moment. Aandacht voor de natuur als bijdrage aan persoonlijke zin beleving  speelt hierin mee. Misschien heeft het voor sommigen ook wel een spiritueel tintje door de magie van die langzaam ondergaande zon in een natuur die voelbaar op volle kracht leeft. En het besef dat het weer stilvalt, de tijdelijkheid van alles. We moeten er nu van genieten want dit blijft niet zo. Net als in ons eigen leven. 

Dit jaar zoeken we het nieuwe leven op, een stuk land dat nog niet zo lang geleden terug is gegeven aan de natuur. Er zal kennis beschikbaar zijn over die ontwikkeling en de bedoeling ervan. En zoals gebruikelijk hebben we de vruchten van de (gecultiveerde) natuur bij ons om van te genieten. 

Het zijn geen zware wandelingen. Het accent ligt op het contact met de natuur en de wisselingen daarin. En tegelijk is het gezellig en lopen we elk jaar met plezier deze avondwandeling. Je bent er van harte welkom. 

Datum: 21 jun.

Tijd: 19.30-21.30 u.

Locatie: Pannenhoef Rondgors (Startpunt wordt nog bekend gemaakt)

Aanmelden mag: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Toegang: 7 euro